Wij zorgen ervoor dat teams in een inspirerende omgeving succes kunnen boeken, hoe doen wij dat?

Wij zorgen ervoor dat teams in een inspirerende omgeving succes kunnen boeken, hoe doen wij dat?
Gepubliceerd op:
23/11/23

Wij zijn bezig met de inrichting van een 4e vergaderlocatie in Utrecht en inmiddels zijn hier wat vaste eisen die we stellen aan zowel de ruimte als de inrichting. We geven je graag een kijkje achter de schermen.

Wij verhuren karakteristieke vergaderruimtes in de regio Utrecht. Deze vergaderruimtes bevinden zich altijd in monumentale panden (denk aan de Watertoren of de bibliotheek aan 't Wed). We proberen een combinatie te maken tussen oud en nieuwe materialen.

Verder staat bij ons centraal;

  1. comfortabele en stijlvolle inrichting
  2. speels karakter en flexibel in te delen
  3. Tijd in beeld
  4. Voldoende pennen, werkende stiften en flip-over
  5. verse en lokale producten
  6. Techniek

Een van onze eyecatchers in de ruimtes zijn onze comfortabele stoelen van het merk Fest (fest monday). Hier kun je heerlijk een hele dag op vergaderen. Verder vinden we het belangrijk goede koffie te serveren en lekkere thee. Daarom hebben we onze eigen huismerk koffie van The Village coffee roasters in Utrecht. Elke ruimte heeft tevens spelletjes, of een leuke gadget/eyecatcher. Zo hebben we in de Watertoren Lauwerhof een schommel op gehangen en een hinkstapsprong deurmat. En in de Bilt hebben we leuke zandlopers en spelletjes.

Wie schrijft die blijft, zo denken wij ook over onze stiften. Niets vervelender dan een stift die niet lekker schrijft. Aangevuld met onze eigen Thuis voor Teams pennen en notitieboekjes. En elke ruimte heeft een klok om zo goed het schema van de dag te kunnen volgen.

En tot slot, werkende audio en techniek. We zorgen voor stroompunten om je telefoon op te laden en een sonos speaker om een lekker deuntje te luisteren tijdens de pauze.

De volgende locatie wordt een oude paardenstal aan een grote stadstuin hopelijk kunnen we daar snel beginnen met stylen!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout