Sfeervolle

Vergaderlocatie
in Utrecht

BIJZONDERE VERGADERRUIMTE HUREN VLAKBIJ UTRECHT CENTRAAL

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie voor je vergadering, heidag of training?De omgeving waarin je vergadert kan net zo cruciaal zijn als de inhoud van de vergadering. Wij bieden bijzondere en stijlvolle vergaderruimtes, waar je je thuis voelt!Kom vergaderen in een vergaderlocatie, wij beschikken in Utrecht over drie diverse vergaderruimtes. Deze bevinden zich op loopafstand van het centraal station in het bruisende centrum van Utrecht.

Wie gingen je voor?

Kom je ook bij ons vergaderen in Utrecht?

Ben je enthousiast geworden over onze locaties? Boek dan snel en gemakkelijk een vergaderruimte online en dan zien we je binnenkort graag in Utrecht!

Nieuwsgierig naar de vergaderlocatie Utrecht of De Bilt?

Bij Thuis voor Teams hebben we verschillende ruimtes, elk met hun eigen unieke stijl en fijne sfeer. Of je nu gaat voor de intieme setting van De Bibliotheek, de te gekke Torenkamer of De Oude Gracht met een kleurrijke setting, bij ons vind je absoluut de perfecte plek om je vergadering of bijeenkomst een succes te maken! We hebben ruimtes van verschillende groottes in en buiten de stad en kunnen plek bieden aan maximaal 24 personen. 

Meer weten over onze faciliteiten?

Onze unieke vergaderlocaties in het centrum van Utrecht en De Bilt maken jouw heidag een succes. Hier horen goede faciliteiten bij. Van lekkere koffie en lunch tot een goed scherm. Wij werken met eerlijke en verse producten, veelal streekproducten en als het even kan met weidemelk van onze buurman De Biltse Boer. We hebben oog voor gezond, duurzaam en lekker eten en drinken.

Op zoek naar een facilitator?

Ben je op zoek naar iemand die jou ontzorgt bij de begeleiding van de dag, zodat je zelf actief mee kunt doen? Iemand die zorgt voor afwisselende werkvormen en waardevolle output? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden ook de mogelijkheid om een facilitator in te huren voor een effectieve bijeenkomst in Utrecht en omgeving. Ons netwerk van facilitatoren heeft veel ervaring bij de begeleiding van teams in verandering, het uitdenken van een veranderstrategie, reorganisaties, samenwerkingsvraagstukken, leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering.

Of nieuwsgierig wie wij zijn?

Bij 'Thuis voor Teams' zetten we ons in om teams de ideale omgeving en ondersteuning te bieden. Met jarenlange ervaring in het begeleiden van teams staan we klaar om je te helpen. Wij werken nauw samen met (lokale) partners die dezelfde passie voor kwaliteit en vakmanschap delen.