Relaxed vergaderen

Relaxed vergaderen
Gepubliceerd op:

Relaxed vergaderen

Bij ons voelt jouw team zich thuis!

Bij Thuis voor Teams staat relaxed vergaderen centraal. Elke locatie is op zijn eigen manier ontworpen om stress te minimaliseren en daardoor creativiteit te maximaliseren, waardoor jij en jouw team zich volledig kunnen concentreren op de inhoud. Wij geloven dat de setting van jouw vergadering net zo belangrijk is als de agenda zelf. Met onze inrichtingen en faciliteiten streven wij ernaar om een ontspannen, comfortabele en inspirerende omgeving te bieden aan alle teams. 

Onze bijzondere vergaderlocaties

Elke vergaderlocatie bij Thuis voor Teams heeft zijn eigen unieke charme en stijl, van historische panden tot moderne ruimtes. Of je nu kiest voor de intieme sfeer van Lichte Gaard, onze oude bibliotheek, de innovatieve setting van de Watertoren Lauwerhof in Utrecht, op loopafstand van Centraal Station. Of juist kiest voor een van onze ruimtes aan de rand van het bos in De Bilt, zoals De Ensuite, een vergaderruimte met hoge ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht, een aangrenzende keuken inclusief Quooker, Jura koffiemachine, een klein dakterras en een aparte zithoek. Deze ruimte biedt de ideale omgeving voor inspirerende vergaderingen, waar je kunt brainstormen, samenwerken of coaching gesprekken kunt voeren. Wij hebben inspirerende locaties voor elk doeleinde en garanderen een setting die zowel mooi als functioneel is.

Faciliteiten die je relaxed laten vergaderen

Bij Thuis voor Teams is elke vergaderlocatie uitgerust met hoogwaardige faciliteiten om jouw vergadering soepel te laten verlopen, denk hierbij aan:

  • Catering: Bij ons staat de lunch centraal en wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van heerlijke, smaakvolle maaltijden. Onze lunch wordt bereid met verse en lokale producten, zorgvuldig samengesteld door een goede cateraar. 
  • Of gewoon alleen een koekje erbij: Geniet van heerlijke koffie van The Village Coffee Roasters. Voor thee-liefhebbers hebben we een uitgebreide selectie van Legends thee. En om je ervaring compleet te maken, hebben we ook verfrissende infused water opties en een plank vol zoete lekkernijen.
  • Borrel: Sluit je vergadering op een smaakvolle manier af met een heerlijke borrelplank. Gevuld met een selectie van hartige hapjes, vers gesneden kaas en fijne vleeswaren, is onze borrelplank de perfecte traktatie om samen te genieten na een productieve bijeenkomst. 
  • Beamen, streamen of brainstormen: In elke ruimte hangt of staat een smart-screen tv en vind je brownpaper of je kunt kosteloos gebruikmaken van de flipovers, stiften en post-its. Mocht je extra flipovers of andere benodigdheden nodig hebben, laat het ons weten en we regelen het graag voor je. Op de locatie De Holle Bilt bieden we ook de mogelijkheid om hybride te vergaderen, tot 10 personen. 
  • Facilitator: Wij bieden de mogelijkheid om een facilitator in te huren, die zorgt voor afwisselende werkvormen en waardevolle output. Ons netwerk van facilitatoren heeft veel ervaring bij de begeleiding van teams in verandering, het uitdenken van een veranderstrategie, reorganisaties, samenwerkingsvraagstukken, leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. 

Wil je even een pauze van de vergadering? Onze locaties bij De Holle Bilt bieden directe toegang tot rustige boswandelingen, perfect voor een ontspannende break of een wandel vergadering. Deze kleine details maken het mogelijk om een dag vol vergaderingen te veranderen in een ervaring die zowel productief als plezierig en ontspannen is.

Boek jouw bijzondere vergaderlocatie vandaag nog

Klaar om een inspirerende en productieve vergadering te organiseren in een van onze unieke vergaderlocaties? Boek dan snel en gemakkelijk een ruimte online en zien we je binnenkort graag in Utrecht! Ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor een inspirerende en productieve vergadering.

Let's stay connected

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Thuis voor Teams? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en LinkedIn.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout