Unieke en inspirerende vergaderlocaties in Utrecht

Unieke en inspirerende vergaderlocaties in Utrecht
Gepubliceerd op:
23/11/23

Unieke en inspirerende vergaderlocaties in Utrecht

Bij ons voelt jouw team zich thuis! 

De locatie van jouw vergadering kan heel veel impact hebben op het gehele proces, hoe de informatie wordt ontvangen, hoe geconcentreerd de deelnemers kunnen luisteren en natuurlijk hoe de deelnemers aankomen op de locatie. Wanneer de locatie bijvoorbeeld lastig bereikbaar is, kunnen deelnemers stress ervaren op de weg er naar toe. Wij zorgen er graag voor dat deze details tot in de puntjes voorbereid zijn, zodat jij je kan focussen op de doelstelling van jouw bijeenkomst en het overbrengen van waardevolle informatie. Wij bieden inspirerende, unieke, mooie en leuke vergaderlocaties, waar je je thuis voelt! Deze bevinden zich op loopafstand van het centraal station in het centrum van Utrecht. Onze locaties zijn zorgvuldig uitgekozen om een sfeer te creëren die creativiteit en samenwerking stimuleert.

Onze bijzondere vergaderlocaties in Utrecht

Elke vergaderlocatie bij Thuis voor Teams heeft zijn eigen unieke charme en stijl, van historische panden tot moderne ruimtes, allemaal binnen loopafstand van Utrecht Centraal. Of je nu kiest voor de intieme sfeer van Lichte Gaard, onze oude bibliotheek, de innovatieve setting van de Watertoren Lauwerhof, of kies een van onze ruimtes buiten het centrum, wij hebben inspirerende locaties voor elke vergadering in de omgeving van Utrecht.

Locaties en faciliteiten

Elke inspirerende locatie in Utrecht heeft zijn eigen unique selling points en beschikt daarnaast over verschillende basis faciliteiten zoals lekkere koffie en lunch, tot een goed scherm. Wij werken met eerlijke en verse producten, veelal streekproducten en als het even kan met weidemelk van onze buurman De Biltse Boer. We hebben oog voor gezond, duurzaam en lekker eten en drinken. Een van onze eyecatchers in de ruimtes zijn onze comfortabele stoelen, hier kun je heerlijk een hele dag op vergaderen. Zijn er specifieke faciliteiten nodig? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres.

Wij bieden de mogelijkheid om een facilitator in te huren, die zorgt voor afwisselende werkvormen en waardevolle output. Ons netwerk van facilitatoren heeft veel ervaring bij de begeleiding van teams in verandering, het uitdenken van een veranderstrategie, reorganisaties, samenwerkingsvraagstukken, leiderschapsontwikkeling en cultuurverandering. Een facilitator ontzorgt en neemt een deel van de voorbereiding uit handen, zodat jullie als team kunnen focussen op de inhoud van de dag en aan het eind met concrete resultaten de deur uitstappen.

Boek jouw bijzondere vergaderlocatie vandaag nog

Klaar om een inspirerende en productieve vergadering te organiseren in een van onze unieke vergaderlocaties? Boek dan snel en gemakkelijk een ruimte online en zien we je binnenkort graag in Utrecht! Ontdek zelf waarom wij de beste keuze zijn voor een inspirerende en productieve vergadering.

Let's stay connected

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Thuis voor Teams? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en LinkedIn.

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout