Waar 1 deur dicht gaat, opent de andere

Waar 1 deur dicht gaat, opent de andere
Gepubliceerd op:
23/11/23

Goed nieuws vanuit Thuis voor Teams! Eind 2023 hebben we de pop-up locatie aan de Oudegracht gesloten. We trappen het nieuwe jaar af met een knaller: de opening van onze spiksplinternieuwe vastelocatie, de Watertoren Lauwerhof, midden in het bruisende centrum van Utrecht. Deze indrukwekkende watertoren, op slechts 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal, is dé perfecte plek voor bijeenkomsten, trainingen,workshops en events.

De ruimte is geschikt voor maximaal 15 personen en is flexibel in te delen.

Openingsaanbieding en Boekingen

Sinds 1 februari staan onze deuren wijd open voor reserveringen. En omdat we zo blij zijn met deze mijlpaal, trakteren we op een speciale openingskorting van 20% op alle boekingen in februari en maart. Mis deze kans niet om deze unieke locatie te ontdekken en maak snel je reservering voor een onvergetelijke bijeenkomst in de Watertoren Lauwerhof. We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen in ons nieuwe Thuis voor Teams!

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout