Ijsbrekers - heeft jouw team ze nodig?

Ijsbrekers - heeft jouw team ze nodig?
Gepubliceerd op:
23/11/23

Ijsbrekers een leuke speelse manier voor een groep om elkaar beter te leren kennen!

Iedereen kent het wel: het ongemakkelijke moment wanneer je in een nieuwe groep bent en je elkaar nog niet zo goed kent. Gelukkig bestaat er een simpele maar doeltreffende oplossing om het ijs te breken en een sfeer van openheid en verbondenheid te creëren. Het gebruik van ijsbrekers, vooral met luchtige en speelse vragen, biedt een geweldige kans om op een ontspannen manier meer over elkaar te weten te komen.

Stel je eens voor dat je tijdens een pauze, met een dampende kop koffie in de hand, de kans hebt om een paar lachwekkende en intrigerende vragen te delen met je collega's. Wat is jouw favoriete reisbestemming, en waarom? Of misschien welke superkracht zou je kiezen als je er één mocht hebben? Deze eenvoudige vragen kunnen niet alleen zorgen voor een lach, maar ook voor boeiende gesprekken die verder gaan dan de gebruikelijke kantoorpraatjes.

Een goed gekozen ijsbreker is als een mini-energizer voor het team. Het doorbreekt niet alleen de formele sfeer, maar creëert ook een gevoel van samenhorigheid. Het zijn deze kleine momenten van plezier en spontaniteit die een team sterker kunnen maken. Dus waarom niet af en toe de routine doorbreken met een paar leuke vragen? Deze vragen vind je als poster op onze vergaderlocatie in Utrecht.

Wil jij ook verder ontwikkelen met jouw team? Elkaar beter leren kennen, de visie of jaarplannen ontwikkelen. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende intake en wie weet faciliteren wij jou volgende heidag en krijg je deze leuke ijsbrekers als oefening. info@thuisvoorteams.nl

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout