Een leuke activiteit voor teams in de bruisende stad Utrecht!

Een leuke activiteit voor teams in de bruisende stad Utrecht!
Gepubliceerd op:
23/11/23

Ben je na een dag vergaderen ook toe aan wat anders?

Een lekkere wandeling, hapje en drankje en bijpraten met collega’s? De stadswandeling Utrecht combineert dit alles tot een culinaire stadswandeling. Een super leuke activiteit voor na een vergadering of training. Om de dag gezellig af te sluiten.

Stap mee en ontdek deze historische stad op een unieke en culinaire manier.

Bij de stadswandeling, maken ze een programma op maat voor je wat je zelf kunt lopen. Bijvoorbeeld een wandeling met 3 borrelstops of een walking dinner.

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS DE STADSWANDELING 030?

  • Ontdek de stad tijdens een culinaire ontdekkingsreis: Stap mee tijdens een culinaire Stadswandeling door de straten van Utrecht. Terwijl je gezellig wandelt, bezoek je verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van lokale culinaire hoogstandjes. Laat je verrassen door de diverse smaken, van zoete lekkernijen tot hartige hapjes. Elke stop biedt een nieuwe ervaring om van te genieten!
  • Leer over de rijke geschiedenis en cultuur: Tijdens De Stadswandeling 030 volg je een interactieve routekaart. Deze route brengt je niet alleen naar de beste culinaire hotspots, maar dompelt je ook onder in de fascinerende geschiedenis en cultuur van de stad. Ontdek boeiende verhalen over historische bezienswaardigheden en leer interessante feiten die je nog nooit eerder hebt gehoord. Het is de perfecte combinatie van heerlijk eten en een leerzame ervaring!

Prijsindicatie:

Vanaf minimaal 8 personen 30-60 euro

https://www.destadswandeling030.nl/

Wil je op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Door je in te schrijven voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacy beleid, waarin we beloven zorgvuldig om te gaan met jouw persoonlijke gegevens. Daarnaast zullen we je mailbox niet overbelasten!
Inschirijving is gelukt!
Oeps er ging iets fout